KONČAR – MES kontinuirano osposobljava i zapošljava mlade ljude

KONČAR – MES motori su jedinstveni – baš kao i mi!

 

Ponosni smo na naš visokokvalificirani tim koji osigurava kvalitetu proizvoda i usluga koju cijene naši kupci diljem svijeta.

KONČAR – MES kontinuirano osposobljava i zapošljava mlade ljude koji nakon završnih fakulteta imaju priliku učiti, nadograđivati teorijsko znanje i stjecati praktično iskustvo.

Jedan od njih bio je Josip Vlahović Babić. 32-godišnjak započeo je svoj put u našoj tvrtki prije 7 godina. Josip je i dalje ponosan član tima.

Zadužen je za LEAN unutar područja Projektiranje i Elektrotehnologija. Opseg njegovih aktivnosti uključuje optimizaciju tijeka rada i tehnologije, kao i nove investicije.

 

Koja je vaša uloga u KONČAR – MES-u?

Moja uloga u Končar – MES-u je projektiranje motora, kao i upravljanje investicijama.

Zadaci uključuju istraživanje, odabir i praćenje investicija koje odgovaraju ciljevima, profilu rizika i vremenskim okvirima.

 

Kako biste opisali poslovnu kulturu?

Kultura u Končar – MES-u je prijateljska, izazovna i profesionalna.

Nakon sedam godina u KONČAR – MES-u sa sigurnošću mogu reći da sam okružen stabilnom korporativnom kulturom. Uključuje otvorenu komunikaciju, međusobno poštovanje, zajedničke ciljeve i predanost rastu i razvoju zaposlenika.

 

Kako ostajete zaposleni izvan posla?

Postoji dosta aktivnosti koje tvrtka pruža izvan posla. Primjerice, igramo nogomet jednom tjedno, a koristim i besplatnu članarinu u šahovskom klubu.

 

Zanima vas kako je raditi u KONČAR – MES-u? 

Više informacija https://koncar-mes.hr/hr/archive/karijera/

Share


Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr