Karijera

Slobodna prijava

Kontinuiranim podizanjem sustava kvalitete, razvojem novih inovativnih rješenja i visokom razinom usluge KONČAR–MES posluje kao tržišno orijentirana tvrtka čiji su razvojni planovi i strategija poslovanja usmjereni ka jačanju tržišne pozicije. U svrhu ostvarenja postavljenih ciljeva naša se očekivanja prije svega temelje na bogatom iskustvu, znanju i kreativnosti naših ljudskih potencijala pritom uvažavajući etička načela poslovanja. U KONČAR-MES-u postoji stalna potreba za obrazovanim i talentiranim ljudima koji vole raditi te žele biti dio dinamičnog i zahtjevnog okruženja. Cilj nam je pronaći proaktivne, kvalitetne, odgovorne, ambiciozne, fleksibilne, kreativne i komunikativne ljude orijentirane realizaciji poslovnih ciljeva i povećanju zadovoljstva i dobrobiti naših kupaca i nas samih.

Ukoliko smatrate da ste upravo Vi osoba koja može pridonijeti našem razvoju i uspjehu pozivamo Vas da nam se predstavite i prezentirate svoja znanja i sposobnosti za slijedeće poslove:

Otvorena radna mjesta

Praksa

Pružamo priliku učenicima i studentima da stečeno teorijsko znanje primjene u praksi.

UČENIČKE PRAKSE

  • na pomoćnim poslovima namatanja i montaže
  • na pomoćnim poslovima strojne obrade

STUDENTSKE PRAKSE

  • na pomoćnim poslovima konstrukcije i strojarske tehnologije
  • na pomoćnim poslovima elektrotehnologije i projekta

Uvjeti:

  • Strojarski fakultet (proizvodni ili konstrukcijski smjer)/Elektrotehnički fakultet (elektrostrojarstvo ili el. teh, sustavi i tehnologija)
  • završena najmanje druga godina studija/u tijeku treća ili viša godina
  • regulirano obavezno zdravstveno osiguranje za vrijeme obavljanja prakse

Pozivamo zainteresirane kandidate za obavljanjem prakse u KONČAR – MESu. Životopis i prijavu sa željenim terminom te nazivom posla za kojeg ispunjavate postavljene uvjete pošaljete na: kadrovi@koncar-mes.hr ili na adresu: KONČAR – MES, Kadrovski i opći poslovi “Za stručnu praksu“ Fallerovo šetalište 22 ,10110 Zagreb. Izabrani kandidati biti će pozvani na selekcijski razgovor, a ostalim kandidatima zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i prijavi. Napominjemo da izbor kandidata i termini održavanja prakse ovise o našim mogućnostima i potrebama rada.

Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr