Konferencija – Kontrola i optimizacija proizvodnje u realnom vremenu

KONČAR – MES održao je konferenciju na temu “Kontrola i optimizacija proizvodnje u realnom vremenu” s našim partnerima KONČAR – DIGITAL te tvrtkom Automatika i procesi d.o.o. Tom prigodom uz KONČAR – MES izlagače, predavanja su održali prof.dr.sc. Stjepan Stipetić, Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) te prof.dr.sc. Željko Tuković, dipl.ing., Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB).

Izlaganja su se fokusirala na teme od ključne važnosti za razvoj tvrtki s naglaskom na Industriju 4.0. Konferencija je uz prezentacije i interaktivne rasprave uključivala i posjetu vlastitoj KONČAR – MES proizvodnji.

Cilj konferencije bio je dati odgovore na pitanja kako portfelj KONČAR – MESa može pomoći u izgradnji inteligentnije i održivije budućnosti te kako steći uvid u proizvodne uvjete koji rezultiraju povećanjem produktivnosti, poboljšanom učinkovitosti, te ubrzati put do industrije 4.0.

U slučaju da ste propustili događaj, vrlo brzo ćemo podijeliti materijale, gdje će se moći detaljnije upoznati s govornicima i održanom konferencijom.

 

Share


Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr