Novi stroj za termozavarivanje izvoda statora

U Namataoni za liniju malih motora IEC 56-100 uspješno je pušten u rad novi stroj koji služi za termozavarivanje izvoda statora. Posebno razvijen za spajanje lakiranih žica i kabela koji se inače koriste u industriji za izradu elektromotora, transformatora, zavojnica itd. Stroj kombinira ciklus velike brzine s pouzdanošću i ponovljivošću procesa spajanja.

Sučelje je jednostavno i intuitivno zahvaljujući upravljačkoj ploči osjetljivoj na dodir sa softverom zaduženim za 249 programa s različitim vrijednostima snage, aktivnim i pasivnim vremenom, brojem ponavljanja, tri različita načina grijanja i slijedom programa.

Uvijek gledajući unaprijed i kako ubrzati proizvodnju i plasman proizvoda koristi od ovog novog stroja bit će prije svega veća kvaliteta i skraćeno potrebno vrijeme rada sa 3 minute na 30-50 sekundi po motoru.

Uz stroj je naručen i ekstraktor dima s ugljenim filtrom koji pročišćava nastale pare i time eliminira štetan utjecaj na okoliš i ljude, što pokazuje da tvrtka kontinuirano brine o zdravlju svojih zaposlenika i nastoji integrirati standarde ISO 14001 kroz sve aspekte.

Share


Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr