Ugostili smo studente FERa

Dana 11. siječnja 2024. godine KONČAR – MES ugostio je studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Stjepan Stipetić, Zavod za električne strojeve, pogone i automatiku.

Tom prigodom, Bojan Jakovljević, mag.ing.el. pripremio je stručnu prezentaciju kojom su studentima prezentirane regulative vezane uz korisnost elektromotora, razvoj i dizajn IE4 serije asinkronih motora, novitetima u dizajnu i proizvodnji, razvoju EC ventilatora te projekt specijalnog elektromotora.

Uz prezentaciju i interaktivne razgovore studentima je omogućen obilazak tvornice, uz stručno vodstvo Marine Medić, mag. ing. el.

Cilj prezentacije i obilaska proizvodnje bio je dati odgovore kako približiti teoriju i praksu na temu razvoja proizvoda, obzirom na kompleksnost procesa i faze razvoja uz jasnu strategiju za ostvarivanje željenih ciljeva, odnosno realizaciju ideje u proizvod ili uslugu.

Radujemo se sinergiji između fakulteta i realnog sektora budući da smo strastveni u inspiriranju i podršci idućoj generaciji i već se veselimo sljedećem posjetu!

 

Share


Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr