Nafta i plin, kemijska industrija

KONČAR-MES ima iskustvo i znanje potrebno za pružanje rješenja u kemijskoj te industriji prerade i distribucije nafte i plina koje zahtijevaju rješenja visoke sigurnosti i visokokvalitetne materijale.
Eksplozijski rizik vrlo je visok u gore spomenutim industrijama. Manji mehanički kvar može prouzročiti višak topline i potaknuti eksploziju. Jako je važno uzeti u obzir one čimbenike prilikom dizajniranja i uporabe uređaja koji moraju strogo udovoljavati trenutnim standardima ATEX-a.

Certificirano prema ATEX Direktivi 2014/34/EU i pravilima IECEx sheme u skladu su s novim međunarodnim standardom učinkovitosti IEC 60034-30.

Vrsta zaštite – Trofazni motori niskog napona (IE1, IE2, IE3) 0,09-200kW

  • Povećana sigurnost “e”
  • Neprodorni oklop “d/de“
  • “n”(bez iskrenja)
  • Za primjenu u zoni 21
  • Za primjenu u zoni 22

KONČAR-MES pruža maksimalnu operativnu sigurnost, dostupnost i pouzdanost čak i u ekstremnim uvjetima. Unaprijed konfigurirani opcijski paketi za kemijsku te naftnu industriju, kao što su specifični premazi s korozijskom zaštitom kategorije C4, vijci od nehrđajućeg čelika i produženi jamstveni rok specifičan za industriju. Veliki izbor mogućnosti, kao što su smanjene struje pokretanja i osposobljenost raznim senzorima za nadzor i upravljanje, nadgledanje motora, ojačano uležištenje, prilagodba za ekstremnu vlažnost zraka, posebni sustavi za antikorozivnu zaštitu ili C5M-M klasifikacija.

    DODATNO

    Motori za kemijsku industriju prema preporukama i klasifikacijama po VIK standardima (VIK VE 01. siječnja 2018.) za rad u teškim uvjetima i standardne konstrukcije za manje teška okruženja predstavljaju kvalitetan, robustan, pouzdan i učinkovit proizvod za naše kupce.

    Pošaljite upit

      Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr