Strojevi i konstrukcijska postrojenja

KONČAR-MES više od 70 godina nudi širok raspon usluga i proizvoda. Dizajn i tehnologija orijentirani su na pouzdana rješenja diljem svijeta. Neprekidno rastuća inovativna snaga i beskompromisna predanost kvaliteti osiguravaju najvišu razinu izvrsnosti za kupca u svim područjima djelovanja.

 

Implementirani motori KONČAR-MES u strojevima i konstrukcijskim postrojenjima nude širok spektar prednosti poput kompaktnog dizajna, ekonomičnosti kao i dugog vijeka trajanja naših elektromotora.

 

Razvoj pojedinačnih rješenja prilagođen je zasebnim sektorima. U sektoru strojeva i konstrukcijskih postrojenja KONČAR-MES nudi visoko učinkovite performanse elektromotora, do 200 kW po posebnom dizajnu, kao i Ex izvedbe.

 

Naši protueksplozijski motori predstavljaju pouzdan, jednostavan i brz način za postizanje maksimalne sigurnosti. Ova serija motora pokriva sve opasne zone – 1, 2, 21, 22 kao i rudarstvo – s tehnološki besprijekornim konceptom. Na temelju desetljeća iskustva i stručnosti u zaštiti od eksplozije, naši eksplozijski zaštićeni motori za niski napon zadovoljavaju najviše standarde kvalitete koji kombiniraju pouzdanost, visoku učinkovitost i robusnost čak i u ekstremnim uvjetima.

 

Uz razvojni program KONČAR-MES te uskom tehničkom suradnjom s našim kupcima, možemo ponuditi poseban dizajn elektromotora. Pružajući posebne mehaničke mogućnosti kao što su specijalne prirubnice, kućišta, osovine, prigrađena kočnica, razni senzori za kontrolu i nadzor i povećana zaštita, spremni smo ponuditi optimalno rješenje. U našoj ponudi možemo proizvesti i motore s posebnim naponima, snagama, koji su projektirani tako da odgovaraju svim globalnim područjima i raznim izvorima napajanja.

    Pošaljite upit

      Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr