Aksijalni ventilatori

Širok spektar aksijalnih ventilatora u različitim izvedbama. Primjena u ventilacijskom ili klimatizacijskom sektoru, kao i u većini industrijskih i komercijalnih primjena.

Široka primjena očituje se prilagodbom skoro svim zahtjevima tržišta vezanih uz inženjerstvo hlađenja i klima tehnike kao što su:

  • Grijači zraka
  • Izmjenjivači
  • Jedinice za hlađenje i isparivači

Dostupan je veliki izbor pozicija ispuha, geometrija kućišta, debljina kućišta, vrsta motora (raznih napona i polariteta) i materijala prilagođenih raznim zahtjevima kupaca uz veličinu usisa 315 do 1600mm.
U mogućnosti smo ponuditi protu-eksplozivne konstrukcije prilagođene za visoke temperature kao i za brodsku izvedbu sukladno zahtjevima kupca.

 

Raspon radnih temperatura za ventilatore je standardnih -20°C do +50°C (+60°C) – konstrukcija za brodsku namjenu. Maksimalni raspon temperatura je od -50°C do +80°C za ventilatore visokih temperatura.

 

Ventilatori su pogodni za ugradnju u vertikalnom i horizontalnom položaju.

Povjerenje u proizvod i proizvođača, sigurnost u primjeni, smanjena potrošnja energije, funkcionalnost, omjer troškova i upotrebe, dizajn uštede prostora, isporuka točno na vrijeme usluge su koje pruža KONČAR-MES uz uslugu savjetovanja u pronalaženju vašeg odgovarajućeg rješenja.

Uz ventilatore možemo osigurati isporuku KONČAR-MES elektromotora, zatvorene izvedbe, hlađeni u struji zraka,
te klase izolacije F, serije:

  • Serija 5AZ56-160 aluminijsko kućište
  • Serija 7AZ90-315 u kućištu od sivog lijeva

    Kontaktirajte nas:

    Pošaljite upit

    Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr

    Pošaljite upit

      Klikom na gumb, suglasni ste s Pravilima privatnosti stranice koncar-mes.hr